Schade melden

Materieel

Best Choice Insurance (BCI) draagt zorg voor de administratie van de polissen en behandelt alle schades met een eigen team van specialisten. In eigen beheer betekent voor jou dat dit ten goede komt van de snelheid en correctheid van de afwikkeling.

 

Heb je een BCI schade-inzittendenverzekering afgesloten? Denk er dan bij schademelding aan dat deze dekking de daadwerkelijke schade vergoedt, dus niet alleen de letselschade, maar ook de schade aan jouw spullen of die van je medereizigers.

Letsel

Letselschade verhalen is specialistenwerk. Vandaar dat wij dit graag uit handen geven aan onze specialist,

Compensa Letselschade. 

 

Compensa letselschade is een onafhankelijke en gerenommeerde letselschadeorganisatie, die landelijk opereert en gespecialiseerd is in de juridische afhandeling van letselschadezaken ten behoeve van slachtoffers en/of nabestaanden. Letselschade die door mensen wordt geleden als gevolg van gebeurtenissen, waarvoor anderen aansprakelijk te houden zijn.

 

Te denken valt daarbij aan:

  • Verkeersongevallen
  • Bedrijfsongevallen
  • Andersoortige ongevallen als gevolg van bijvoorbeeld een gebrekkig product of hondenbeet, enzovoorts
  • Geweldsdelicten

Arbeidsbemiddeling bij letselschade

Plotseling kun je niet alles meer en moet je hulp accepteren. Je zit niet lekker in je vel en vindt het moeilijk om een stap terug te moeten doen in je werk. Je staat er echter niet alleen voor, want BCI reikt je de helpende hand. Je kunt rekenen op de persoonlijke begeleiding van samenwerkingspartner IMPULZE

Samen met Compensa Letselschade geeft IMPULZE inzicht in hoe je er voor komt te staan en dat creëert rust. 

Rust bevordert je herstel en als je er weer klaar voor bent, begeleidt IMPULZE je in je terugkeer naar werk bij je huidige werkgever of zelfs een andere werkgever.